Maak kennis met de Werkdrukverlagers

Mensen helpen lekkerder te werken

Het is mijn passie om werkdruk te verlagen bij drukke mensen met complexe vraagstukken. Zodat je weer grip krijgt op je stress, tijd en e-mail. Ik hou ervan om mensen te coachen in relaxed werken, om samen te puzzelen en te zoeken naar wat er voor jou écht werkt. En om je te helpen met het organiseren van je tijd en taken, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet.

In 2004 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Professional Organizer. Sinds die tijd heb ik vele opleidingen over coaching, timemanagement en psychologie gevolgd. Ook heb ik de post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer afgerond. Inmiddels heb ik talloze mensen gecoacht en getraind in vele organisaties en bedrijven in binnen en buitenland.

Auteur

Ik ben auteur van deze boeken: Stop de stapels (2011), Grip op je e-mail (2013/2016), Effectief Training Geven (2016) en Grip op je stress (2017).

Meer over mij lees je op LinkedIn. Ik help je graag!

Annemiek Tigchelaar

eigenaar van Werkdrukverlager,
stress- en adhd-coach en sr. professional organizer.

Karen Visser

Ik werk nauw samen met collega Senior Professional Organizer Karen Visser van New Broom.  Karen heeft diverse boeken geschreven over oa uitstelgedrag (Vandaag begin ik echt, Amsterdam University Press, 2018) en over informatie-overload (Infodetox, Ten Have, 2021). Karen is een zeer ervaren trainer, we geven geregeld samen trainingen.

Beiden zijn we als Professional Organizer aangesloten bij de NBPO; de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.

Mariska Weemaes

Speciaal voor mensen in het onderwijs werk ik samen met beeldcoach Mariska Weemaes, met ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs. Bij beeldcoaching worden filmopnames van de leerkracht in de klas gemaakt. In de beelden is heel goed te zien wie je bent als leerkracht en hoe de leerlingen op jou reageren. Maar ook is goed te zien hoe jij op de leerling reageert.
Deze inzichten gebruiken we om jou te coachen in efficiënter werken en het verlagen van je werkdruk.

Lagere werkdruk en ziekteverzuim

Na een (online) coachings- of trainingstraject geven mensen aan weer grip te hebben op hun tijd en agenda, minder werkdruk te voelen en beter hun werk te kunnen doen. Bovendien krijgen mensen weer meer plezier in hun werk. Hierdoor neemt de kwaliteit van werk toe, gaat er minder tijd verloren en daalt de uitval als gevolg van hoge werkdruk.

De NBPO heeft onderzoek laten doen naar het effect van professional organizing. Hieruit bleek dat begeleiding door een professional organizing een positief effect heeft op het organiseren en het ordenen van de mails in de inbox. Cursisten zijn hun werkzaamheden meer gaan plannen en men ervaart minder frequent werkdruk.

Ik ga zorgvuldig om met al jouw persoonlijke gegevens, wat je aan mij toevertrouwt is veilig. Meer hierover lees je in mijn Privacyverklaring.