Over mij

Over mij
Als werkdrukcoach begeleid ik jou in het krijgen van grip op je stress, tijd en e-mail. Ik train afdelingen die beter met hun tijd of e-mail willen omgaan. En als professional organizer zorg ik voor orde en overzicht in je stapels, e-mail en taken. Ik pak dat op praktische en persoonlijke wijze aan.

Bij praktisch kun je denken aan het op orde brengen van de werkplek, leren werken met een takensysteem en planningsvaardigheden. Bij persoonlijk gaat het bijvoorbeeld over je eigen grenzen leren kennen en kunnen aangeven, het aanpakken van uitstelgedrag, perfectionisme of het verhogen van werkplezier.

Werkdruk en ziekteverzuim dalen na begeleiding
Na een (online) coachings- of trainingstraject geven mensen aan weer grip te hebben op hun tijd en agenda, minder werkdruk te voelen en beter hun werk te kunnen doen. Bovendien krijgen mensen weer meer plezier in hun werk. Hierdoor neemt de kwaliteit van werk toe, gaat er minder tijd verloren en daalt de uitval als gevolg van hoge werkdruk.

Auteur
Ik ben auteur van deze boeken: Stop de stapels (2011), Grip op je e-mail (2013/2016), Effectief Training Geven (2016) en Grip op je stress (2017).

Meer over mij lees je op LinkedIn. Ik help je graag!

Annemiek Tigchelaar
Sr. Professional Organizer MRPO
Werkdrukcoach
Auteur

Werkdrukverlager werkwijze

Ik ken geen standaard aanpak. Er bestaan immers ook geen standaard mensen, standaard functies of standaard problemen. Sinds 2004 ben ik bij talloze mensen aangeschoven achter hun bureau om mee te kijken naar hun werkwijze en samen oplossingen te zoeken voor hoe het handiger kan. Zo ontstond een verzameling aan methodes die ik veelvuldig gebruik in mijn coaching sessies en trainingen en die hun werking in de praktijk bewezen hebben.

Voor teams en afdelingen
Ik zet me in om teams en afdelingen efficiënt te laten werken en de werkdruk te laten dalen. Door het geven van inspirerende (online) trainingen en het geven van helder advies.

Voor individuele medewerkers
Individuele medewerkers coach ik één-op-één. Dit kan zowel bij mij op kantoor in Heerde, met uitzicht over de Veluwe, als bij jou in-company op je werkplek of via telefoon of Skype. Ik help je grip te krijgen – én te houden – op je e-mail, tijd en stress.

Ik ga zorgvuldig om met al jouw persoonlijke gegevens, wat je aan mij toevertrouwd is veilig. Meer hierover lees je in mijn Privacyverklaring.

Samenwerkingsverbanden
Ik werk nauw samen met collega Professional Organizer Karen Visser van New Broom, we geven geregeld samen trainingen.

Als Professional Organizer ben ik aangesloten bij de NBPO; de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Ik ben hier een van de trainers die nieuwe organizers opleid.

Als auteur ben ik verbonden aan uitgeverij Thema. En voor MKB Cursus & Training en Assemblee verzorg ik trainingen en lezingen.

AdminOver mij