persoonlijke stress coaching

Rust in je werk & rust in je hoofd

Verlies jij geregeld het overzicht in wat je allemaal moet doen? Pieker je over je werk of heb je het idee dat je door je werk niet meer lekker in je vel zit? Weet je niet meer waar te beginnen? En geeft dit je een onrustig of machteloos gevoel?

Samen met de persoonlijke stress coach van Werkdrukverlager ga je aan de slag met manieren om efficiënter te werken en je werkplezier te vergroten. We zorgen voor rust in je hoofd, werk en leven. Daarnaast gaan we aan de slag met het ordenen van je e-mail, taken en agenda. Zodat jij gezond en met veel plezier je werk kunt doen.

Werkdrukverlager biedt jou volop mogelijkheden om je werkdruk te verlagen. We maken van jouw persoonlijke stress coaching traject altijd maatwerk waarbij jouw wensen centraal staan.

Minder stress op je werk?

Voel jij je gestrest door de hoge eisen op je werk? Wordt je baan steeds zwaarder of moet alles steeds sneller?
Stel je eens voor dat je zou kunnen werken in een normaal tempo. Dat je ’s avonds tijd en energie over zou hebben voor je gezin of hobby’s. En dat je het constante gevoel van onrust of haast zou kunnen stoppen.

Stop met fantaseren en leer ontspannen werken met Werkdrukverlager. Een stress coaching programma speciaal ontworpen voor jou en jouw unieke situatie! Samen gaan we aan de slag met oplossingen die voor jou werken en je stress verminderen.

Gratis voor jou: mijn boek Grip op je stress

In mijn boek Grip op je stress geef ik ruim 70 oplossingen en oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt om je werkdruk te verlagen. In het stress coachingstraject gebruiken we de oplossingen die passen bij jou en jouw situatie.

Samen met de persoonlijke stress coach zorg je voor:

  • Je minder druk en onrustig voelen.
  • Inzicht in jouw oorzaken van stress.
  • Meer werkgeluk en werkplezier.
  • Je grenzen kunnen aangeven.
  • Het herstellen van je energiebalans.
  • Het voorkomen van een burn-out.

Praktisch en persoonlijke burn-out preventie

Voorkom een burn-out, leer ontspannen werken en vind je werkplezier terug. In ons coachingstraject gaan we hier samen mee aan de slag. We spreken elkaar live bij jou op kantoor, in mijn relaxte kantoor te Heerde (Veluwe) of online. Na een uitgebreide kennismaking gaan we aan de slag. Enerzijds praktisch, door samen in Outlook te werken en je e-mail, taken en agenda te ordenen. Anderzijds bespreken we hoe je bijvoorbeeld relaxter kunt werken, je minder druk kunt maken en een betere balans tussen je werk en privé leven kunt vinden.

De coachingssessies zijn flexibel. We kunnen per keer bekijken wat je nodig hebt en bij jou past. Maatwerk dus! Mijn kennis over efficiënt werken en talloze manieren om stress te verminderen staan daarbij voor jou paraat. Door het maken van ‘huiswerk’ leer je de opgedane kennis in je eigen praktijk toe te passen en je deze nieuwe gewoonten echt eigen te maken. Zo zorg je ervoor dat je ook op langere termijn een burn-out kunt voorkomen en prettig kunt werken!

Zelf je werkdruk verlagen, kan dat?

Gebrek aan collega’s, onhandige computerprogramma’s of een slechte leidinggevende; er is veel wat van invloed is op jouw werkdruk. Maar daar ligt niet de oplossing!
Wachten niet tot die dingen veranderen, maar verander zelf. En ontdek de vele dingen die jij zelf kunt doen om je werkdruk te verlagen en je stress de baas te worden. Ga nu aan de slag met persoonlijke stress coaching.

Ervaringen van klanten

Minder gejaagd

Ik voel me minder gejaagd en heb weer overzicht in mijn werk, dat geeft me een gerust… Lees meer “Minder gejaagd”

Medewerker Financiën
CAOP

Work-life balans

Het heeft mijn ogen geopend. Ik kijk nu heel anders naar mijn work-life… Lees meer “Work-life balans”

Business Partner
Agium

Stroomlijnen

Annemiek is zeer wel in staat iemands day to day werk en werkwijze te ordenen, te verbeteren, te veraangenamen en te… Lees meer “Stroomlijnen”

B. van Miltenburg
Pensioendeskundige

Aan het denken gezet…

Annemiek had gauw door waar de schoen wrong in mijn hoge werkdruk. Ze heeft me flink aan het denken gezet en dat heeft me goed… Lees meer “Aan het denken gezet…”

Directie secretaresse
Arcadis

Persoonlijke benadering

Geheel op haar eigen manier is Annemiek in staat je een heel goed overzicht van je werkzaamheden te geven. Door de persoonlijke benadering voelde ik me snel op mijn gemak, de coachingsgesprekken gaven mij veel… Lees meer “Persoonlijke benadering”

B. Allmers
Agium

Heeft mij veel opgeleverd

De coachende en praktische wijze waarop Annemiek aansloot op mijn thema, maakte van elke sessie een succes. Door aangereikte handvatten kon ik daadwerkelijk anders acteren, dat heeft mij veel… Lees meer “Heeft mij veel opgeleverd”

Beleidsadviseur
Norschoten

Heb meer grip

Ik ervaar geen stress meer bij het openen van mijn mailbox, kan beter mijn grenzen bewaken en heb meer grip op mijn taken. De coaching door Annemiek leverde me veel… Lees meer “Heb meer grip”

medewerker bibliotheek

Plan nu een afspraak en stop je stress

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn kennis en ervaring met je, zodat jij fijn en efficiënt kunt werken. We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Neem contact met me op via het contactformulier.

Meer mogelijkheden van de stresscoach

E-mail Professional Organizer

Als e-mail professional organizer begeleid ik je naar meer structuur en overzicht, zodat je efficiënter kunt werken. Samen brengen we orde aan in je e-mail, taken en agenda. Lees hier verder.

ADHD Coach

Als AD(H)D coach help ik je om grip je krijgen. Op tal van creatieve manieren gaan we aan de slag met het op orde brengen van je taken en agenda. Zo zorgen we ervoor dat je meer gedaan krijgt, op een manier die bij jóu past. Lees meer.

Speciaal voor het onderwijs

Sta je voor de klas en ervaar je een hoge werkdruk? Werkdrukverlager werkt samen met beeldcoach Mariska Weemaes. Zij observeert je voor de klas en bekijkt met jou wat jouw werkdruk veroorzaakt. Hierna kunnen we je coachen in het verlagen van je werkdruk. Zodat jij weer met veel plezier en energie voor de klas kunt staan.