ADHD coach

Op zoek naar rust en overzicht

Ben jij op zoek naar overzicht en rust? Vliegt bij jou de tijd voorbij en duren dingen vaak langer dan je denkt? En is het soms een warboel in je hoofd?

We leven in een complexe wereld en er worden hoge eisen aan je gesteld. Als AD(H)D coach help ik je om grip je krijgen. Op tal van creatieve manieren gaan we aan de slag met het op orde brengen van je taken en agenda. Zo zorgen we ervoor dat je meer gedaan krijgt, op een manier die bij jóu past.

Niet iedereen heeft even veel gevoel voor tijd of voor hoe je iets logisch organiseert. Ik heb met mijn zware dyslexie weinig gevoel voor spelling, zo hebben we allemaal wel wat. Maar ik weet hoe lastig het is om ergens helemaal niet goed in te zijn en daar telkens weer je neus aan te stoten. Gelukkig is er hulp. Mijn tekst redacteur helpt me met schrijven, mijn sportcoach helpt me met sporten. Waarom zou ik jou niet helpen met meer overzicht en structuur?

Praktisch en persoonlijk: samen aan de slag

Overzicht, structuur en rust. In ons ADHD coachingstraject gaan we hier samen mee aan de slag. We spreken elkaar live bij jou op kantoor, in mijn relaxte kantoor te Heerde (Veluwe) of online. Na een uitgebreide kennismaking gaan we aan de slag. Enerzijds praktisch, door samen te werken en je e-mail, taken en planning te ordenen. Anderzijds bespreken we hoe je bijvoorbeeld kunt zorgen voor meer concentratie.

De coachingssessies zijn flexibel. We kunnen per keer bekijken wat je nodig hebt en bij jou past. Maatwerk dus! Mijn kennis over efficiënt werken en talloze manieren om stress te verminderen staan daarbij voor jou paraat. Door het maken van ‘huiswerk’ leer je de opgedane kennis in je eigen praktijk toe te passen en je deze nieuwe gewoonten echt eigen te maken. Zo zorg je ervoor dat je ook op langere termijn prettig kunt leven en werken!

Alvast aan de slag? Gebruik bijvoorbeeld deze dagplanner of weekplanner om overzicht in je tijd te creëren.

Succesfactoren

Zo maken we van ons coachingtraject een succes:

 • We hebben lol samen
 • Er is wederzijds vertrouwen
 • We respecteren elkaars grenzen
 • We zoeken naar maatwerk
 • We lassen beweging of pauze in waar nodig

Samen met de AD(H)D coach zorg je voor:

 • Overzicht in alles wat je moet doen
 • Een goed beeld van je dagindeling
 • Een realistische dagplanning
 • Een beter gevoel voor tijd
 • Inzicht in hoe je meer gedaan krijgt
 • Een balans in energiepieken en -dalen
 • Betere concentratie momenten

Voorbeelden uit AD(H)D coachpraktijk

Marian, een creatieve leerkracht op een basisschool, had moeite met plannen. We vonden manieren om structuur te krijgen in al haar taken en activiteiten. Een grote, papieren agenda bracht voor haar uitkomst om overzicht te krijgen in hoe de dag en week er uit zien. Dit inzicht gaf rust en zo kreeg ze meer voor elkaar.

Bert-Jan is als alleenstaande vader en jongerenwerken druk met duizend en één dingen. Samen zorgen we voor balans in alle ballen die hij in de lucht probeert te houden. We zorgen voor overzicht in de e-mail en de vele briefjes, lijstjes en agenda’s. Met betere keuzes maken en een betere planning ontstaat er lucht en rust.

Diane is een ervaren coach met een bloeiende praktijk. Al jaren worstelt ze met haar administratie. Regelmatig is ze gegevens kwijt en dat maakt haar onrustig. We onderzoeken waar de schoen wringt en wat er voor haar goed werkt. We maken keuzes voor duidelijke systemen en oefenen hier samen mee. Ook kijken we naar een dagindeling die past bij haar en haar energie. De nieuwe werkmethode beklijft en geeft vertrouwen.

Ervaringen van klanten

Minder gejaagd

Ik voel me minder gejaagd en heb weer overzicht in mijn werk, dat geeft me een gerust… Lees meer “Minder gejaagd”

Medewerker Financiën
CAOP

Work-life balans

Het heeft mijn ogen geopend. Ik kijk nu heel anders naar mijn work-life… Lees meer “Work-life balans”

Business Partner
Agium

Stroomlijnen

Annemiek is zeer wel in staat iemands day to day werk en werkwijze te ordenen, te verbeteren, te veraangenamen en te… Lees meer “Stroomlijnen”

B. van Miltenburg
Pensioendeskundige

Aan het denken gezet…

Annemiek had gauw door waar de schoen wrong in mijn hoge werkdruk. Ze heeft me flink aan het denken gezet en dat heeft me goed… Lees meer “Aan het denken gezet…”

Directie secretaresse
Arcadis

Persoonlijke benadering

Geheel op haar eigen manier is Annemiek in staat je een heel goed overzicht van je werkzaamheden te geven. Door de persoonlijke benadering voelde ik me snel op mijn gemak, de coachingsgesprekken gaven mij veel… Lees meer “Persoonlijke benadering”

B. Allmers
Agium

Heeft mij veel opgeleverd

De coachende en praktische wijze waarop Annemiek aansloot op mijn thema, maakte van elke sessie een succes. Door aangereikte handvatten kon ik daadwerkelijk anders acteren, dat heeft mij veel… Lees meer “Heeft mij veel opgeleverd”

Beleidsadviseur
Norschoten

Heb meer grip

Ik ervaar geen stress meer bij het openen van mijn mailbox, kan beter mijn grenzen bewaken en heb meer grip op mijn taken. De coaching door Annemiek leverde me veel… Lees meer “Heb meer grip”

medewerker bibliotheek

Plan nu een afspraak met jouw ADHD coach

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn kennis en ervaring met je, zodat jij orde en rust terug vindt. We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Neem contact met me op via het contactformulier.