Incompany trainingen efficiënter werken en stress verminderen

Verlaag je werkdruk met onze incompany trainingen

 

Wil je samen met je collega’s de werkstress verminderen? Dan bieden de trainingstrajecten van Werkdrukverlager uitkomst.

Er is een groot verschil tussen het druk hebben en je druk maken. Heb je het druk, verlies je het overzicht of krijg je je werk niet af. Dan is de Training Efficiënt werken er voor jou. Je leert je werk te organiseren, je e-mail op orde te houden en goed te plannen.

Of maak jij je vooral druk? Voelen zaken zwaarder aan dan wellicht nodig en voel je je onrustig of gestrest? Dan past de Training Grip op je stress bij jou. Je leert een gezonde balans te vinden, je werkstress te verminderen en je werkplezier te verhogen.

Wil jij als leidinggevende weten wat je kunt doen om de werkdruk van je medewerkers te verlagen? Dan is de Training Stress verminderen voor leidinggevenden er voor jou. Leer meer over werkstress en de mogelijkheden die je als leidinggevende hieromtrent hebt. En leer hoe je verzuim voorkomt en vitaliteit verhoogt.

Vrijblijvend kennismaken? Wil je samen onderzoeken wat Werkdrukverlager voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via het contactformulier, of plan direct een gratis Zoom-afspraak in mijn agenda via onderstaande knop.

Ik wil me minder druk máken

Training Grip op je stress  ………………

Word zelf werkdrukverlager:

 • Verminder je werkstress
 • Krijg rust in je hoofd
 • Voorkom een burn-out
 • Van werkdruk naar werkgeluk

Ik wil het minder druk hébben

Training Efficiënt werken
(live of online)

Word zelf werkdrukverlager:

 • Leer efficiënter werken
 • Krijg overzicht in je e-mail en taken
 • Persoonlijk timemanagement
 • Word regisseur van je eigen tijd

Ik wil de werkdruk voor mijn mw verlagen

Training Stress verminderen voor leidinggevenden

Word werkdrukverlager voor je medewerkers:

 • Stop verzuim, start vitaliteit
 • Inzicht in oorzaken en oplossingen
 • Maak werkstress beheersbaar
 • Zorg voor burn-out preventie

Trainingstrajecten om je werkstress te verlagen

Werkdrukverlager biedt trainingen om jou of jouw team te ondersteunen in het verlagen van de werkstress. Wil jij leren omgaan met stress, efficiënter werken of een burn-out voorkomen? We zoeken oplossingen die passen binnen jullie organisatie en cultuur om zo tot passende en blijvende oplossingen te komen.

Werkdrukverlager is jouw partner bij de totale aanpak van de werkdruk. We denken graag met je mee over oorzaken en oplossingen rond werkstress, het efficiënt inrichten van werkprocessen of het opzetten van vitaliteitsbeleid. En natuurlijk trainen en coachen we medewerkers en leidinggevenden in grip op hun e-mail, tijd en stress.

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Neem contact met me op via het contactformulier, of plan via onderstaande knop direct een vrijblijvende Zoom-afspraak in mijn agenda via Picktime.

Boeken

In mijn trainingen maak ik veel gebruik van mijn boeken:

 • Grip op je stress  leert je weer rust te krijgen, je werk beter te organiseren en prettiger te werken.
 • Grip op e-mail  leert je in enkele stappen je inbox op orde te krijgen en leert je efficiënter te werken met Outlook.

De boeken zijn prachtige naslagwerken voor de deelnemers.

Doe mee!

In het trainingstraject leer je de zaken die jij nodig hebt om je eigen werkstress of die van je medewerkers blijvend te verminderen. Bovendien draagt een training volgen bij aan je werkplezier, zelfvertrouwen, binding met collega’s en je motivatie. Waar wacht je nog op?

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn ervaring en kennis met je. Welke trainingstraject je ook kiest, we starten altijd met een kennismakinggesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Neem contact met me op via het contactformulier. Of plan direct een Zoom-afspraak in in mijn agenda voor een gratis kennismaking, via onderstaande knop.

Annemiek TigchelaarIncompany trainingen efficiënter werken en stress verminderen