Trainingen efficiënter werken en stress verminderen

Verlaag je werkdruk met onze trainingen

Wil je samen met je collega’s de werkstress verminderen? Dan bieden de trainingstrajecten van Werkdrukverlager uitkomst.

Er is een groot verschil tussen het druk hebben en je druk maken. Maak jij je druk en heb jij last van stress ? Voelen zaken zwaarder aan dan wellicht nodig en voel je je onrustig of gestrest? Dan past de Training Grip op je stress bij jou. Je leert een gezonde balans te vinden, je werkstress te verminderen en je werkplezier te verhogen.

Heb je het druk, verlies je het overzicht of krijg je je werk niet af. Bekijk dan de trainingen van Het Effectieve Werken en zoek een training Timemanagement voor jou of je team. Je leert je werk te organiseren, je e-mail op orde te houden en goed te plannen.

Wil jij handiger werken met Outlook en grip op je e-mail? Ik bied je een unieke online training die je super handig leert werken met je e-mail. Word jij een Inbox Hero?

Vrijblijvend kennismaken? Wil je samen onderzoeken wat Werkdrukverlager voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via het contactformulier.

Ik wil me minder druk máken

Word zelf werkdrukverlager:

 • Verminder je werkstress
 • Krijg rust in je hoofd
 • Voorkom een burn-out
 • Van werkdruk naar werkgeluk

Ik wil het minder druk hébben

Word timemanagement pro:

 • Leer effectief werken
 • Persoonlijk timemanagement
 • Krijg overzicht in je e-mail en taken
 • Word regisseur van je eigen tijd

Ik wil grip op mijn e-mail

Word een Inbox Hero:

 • Je e-mail de baas
 • Werken met rust en concentratie
 • Handiger werken met Outlook
 • In je eigen tijd, op je eigen tempo

Trainingstrajecten om je werkstress te verlagen

Online of incompany? Voor jou of voor je team?

Stop de hoge werkdruk en stop onnodig verzuim. Investeer in je medewerkers of in jezelf met een training van Werkdrukverlager. Deze kenmerken zich door:

 • Interactief vol prikkelende werkvormen.
 • Hands on, je kunt de stof direct toepassen in je eigen praktijk of we oefenen direct op je eigen laptop.
 • Maatwerk, er is altijd ruimte om in te spelen op jouw specifieke functie en situatie.

Een training? Nee een traject.
Een training begint met een startopdracht: lees- of denkwerk voordat de training begint. En na de training ga je zelf verder aan de slag met de hand-out en je actieplan. Ook individuele coaching als vriendelijke stok achter de deur is na de training mogelijk.

Boeken

In mijn trainingen maak ik veel gebruik van mijn boeken:

 • Grip op je stress  leert je weer rust te krijgen, je werk beter te organiseren en prettiger te werken.
 • Grip op e-mail  leert je in enkele stappen je inbox op orde te krijgen en leert je efficiënter te werken met Outlook.

De boeken zijn prachtige naslagwerken voor de deelnemers.

Ervaringen van klanten

Efficiënter werken

Dankzij Annemiek werken mijn medewerkers efficiënter. Ze is sterk mensgericht en brengt veel expertise… Lees meer “Efficiënter werken”

M.  Vennix
Manager Aegon

Goede en directe feedback

Annemiek maakt snel de klik met haar cursisten en geeft goede en directe feedback. Hierdoor zet ze een mooi resultaat… Lees meer “Goede en directe feedback”

M.  Vennix
Manager Aegon

Overzichtelijk

Annemiek speelt goed in op een groep, houdt het geheel overzichtelijk en heeft een positieve… Lees meer “Overzichtelijk”

H. Oosterwijk

Efficiënter en plezieriger werken

Annemiek geeft praktische adviezen op het gebied van efficiënt werken, omgaan met e-mail en concentratie. Door haar trainingen zijn wij als bureau nóg efficiënter en plezieriger gaan… Lees meer “Efficiënter en plezieriger werken”

Jan Houweling

Een echte vakvrouw

Annemiek is een echte vakvrouw. Ze weet je op een positieve manier te bewegen hoe je zaken slimmer kunt organiseren en verbeteren en zo veel meer uit je dag kunt halen, op een ontspannen… Lees meer “Een echte vakvrouw”

Fien
Communicatieadviseur

Doe mee!

In het trainingstraject leer je de zaken die jij nodig hebt om je eigen werkstress of die van je medewerkers blijvend te verminderen. Bovendien draagt een training volgen bij aan je werkplezier, zelfvertrouwen, binding met collega’s en je motivatie. Waar wacht je nog op?

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn ervaring en kennis met je. Welke trainingstraject je ook kiest, we starten altijd met een kennismakinggesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken.