Incompany trainingen efficiënter werken en stress verminderen

Verlaag je werkdruk met onze incompany trainingen

Wil je samen met je collega’s de werkstress verminderen? Dan bieden de trainingstrajecten van Werkdrukverlager uitkomst.

Er is een groot verschil tussen het druk hebben en je druk maken. Heb je het druk, verlies je het overzicht of krijg je je werk niet af. Dan is de Training Efficiënt werken er voor jou. Je leert je werk te organiseren, je e-mail op orde te houden en goed te plannen.

Of maak jij je vooral druk? Voelen zaken zwaarder aan dan wellicht nodig en voel je je onrustig of gestrest? Dan past de Training Grip op je stress bij jou. Je leert een gezonde balans te vinden, je werkstress te verminderen en je werkplezier te verhogen.

Wil jij als leidinggevende weten wat je kunt doen om de werkdruk van je medewerkers te verlagen? Dan is de Training Stress verminderen voor leidinggevenden er voor jou. Leer meer over werkstress en de mogelijkheden die je als leidinggevende hieromtrent hebt. En leer hoe je verzuim voorkomt en vitaliteit verhoogt.

Vrijblijvend kennismaken? Wil je samen onderzoeken wat Werkdrukverlager voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via het contactformulier.

Ik wil me minder druk máken

Word zelf werkdrukverlager:

 • Verminder je werkstress
 • Krijg rust in je hoofd
 • Voorkom een burn-out
 • Van werkdruk naar werkgeluk

Ik wil het minder druk hébben

Word zelf werkdrukverlager:

 • Leer efficiënter werken
 • Persoonlijk timemanagement
 • Krijg overzicht in je e-mail en taken
 • Word regisseur van je eigen tijd

Ik wil de werkdruk voor mijn mw verlagen

Word werkdrukverlager voor je medewerkers:

 • Verminder je werkstress
 • Krijg rust in je hoofd
 • Voorkom een burn-out
 • Van werkdruk naar werkgeluk

Trainingstrajecten om je werkstress te verlagen

Nadat ik honderden mensen had zien worstelen met hun e-mail, schreef ik het boek Grip op je e-mail = grip op je werk (Uitgeverij Thema). Het leidt je in vier stappen naar een lege inbox en naar een helder overzicht van je taken. Daarnaast lees je acht gouden grepen om grip op je e-mail te houden en effectiever te werken. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar vooral ontspanning in je werkhouding.

Dit boek ontvang je uiteraard als we samen aan de slag gaan. Kun je niet wachten en wil je nu alvast beginnen? Download dan nu gratis dit e-boekje Minder E-mail!. En gebruik deze sneltoetsen standaard om sneller te werken met Outlook.

Boeken

In mijn trainingen maak ik veel gebruik van mijn boeken:

 • Grip op je stress  leert je weer rust te krijgen, je werk beter te organiseren en prettiger te werken.
 • Grip op e-mail  leert je in enkele stappen je inbox op orde te krijgen en leert je efficiënter te werken met Outlook.

De boeken zijn prachtige naslagwerken voor de deelnemers.

Ervaringen van klanten

Efficiënter werken

Dankzij Annemiek werken mijn medewerkers efficiënter. Ze is sterk mensgericht en brengt veel expertise mee.

M.  Vennix
Manager Aegon

Goede en directe feedback

Annemiek maakt snel de klik met haar cursisten en geeft goede en directe feedback. Hierdoor zet ze een mooi resultaat neer

M.  Vennix
Manager Aegon

Overzichtelijk

Annemiek speelt goed in op een groep, houdt het geheel overzichtelijk en heeft een positieve uitstraling

H. Oosterwijk

Efficiënter en plezieriger werken

Annemiek geeft praktische adviezen op het gebied van efficiënt werken, omgaan met e-mail en concentratie. Door haar trainingen zijn wij als bureau nóg efficiënter en plezieriger gaan werken.

Jan Houweling

Een echte vakvrouw

Annemiek is een echte vakvrouw. Ze weet je op een positieve manier te bewegen hoe je zaken slimmer kunt organiseren en verbeteren en zo veel meer uit je dag kunt halen, op een ontspannen manier.

Fien
Communicatieadviseur

Doe mee!

In het trainingstraject leer je de zaken die jij nodig hebt om je eigen werkstress of die van je medewerkers blijvend te verminderen. Bovendien draagt een training volgen bij aan je werkplezier, zelfvertrouwen, binding met collega’s en je motivatie. Waar wacht je nog op?

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn ervaring en kennis met je. Welke trainingstraject je ook kiest, we starten altijd met een kennismakinggesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Neem contact met me op via het contactformulier. Of plan direct een Zoom-afspraak in in mijn agenda voor een gratis kennismaking, via onderstaande knop.