Grip op je stress

Verlaag zelf je werkdruk!

met dit nieuwe boek Grip op je stress

De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en werkdruk kan doen, dat ben jijzelf!

  • Met dit werkboek ga je zelf concreet aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen.
  • Je leert welke mogelijkheden je hebt om je werkdruk aan te pakken
  • Krijg meer rust en energie.
  • Je leert je werk te organiseren, grenzen aan te geven en je minder druk te maken.
  • Met ruim 75 oefeningen, tests, spellen of andere werkvormen
    Prijs: €19,95 – 148 pagina’s

Bekijk hier een preview  van enkele pagina’s uit Grip op je stress (PDF).

Ja, ik wil het boek!

Ik wil de extra tools

Heb je het boek al en ben je op zoek naar de extra’s waar in het boek naar verwezen wordt? Klik dan hier op de button en je een ontvangt een e-boekje met alle extra tools, zoals de dag- en weekplanning, formulieren, deurhanger, onderbrekingen bingo en focus kaartjes. (Na invullen van je naam en e-mailadres, ontvang je het boekje per e-mail.)

Ja, ik wil de extra tools

Ik wil meer hulp
Misschien ben je meer toe aan persoonlijke ondersteuning bij het verlagen van je werkdruk? Dat kan! Ik help je graag verder. Neem gerust contact op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Daar zoeken we een aanpak bij die bij je past. Er zijn diverse mogelijkheden. Ik kan je coachen (face to face of per telefoon). Of wat dacht je van een Stop de stress dag?

Stop de stress dag
Een dag volledig ontstressen in Heerde met uitzicht op de Veluwe. Samen bespreken we je werkdruk, de oorzaak daarvan en wat je er aan kunt doen. Naar wensen maken we je e-mail en agenda op orde, pakken we je uitstelgedrag of perfectionisme aan, oefenen we met grenzen aangeven, enz.

Lees meer over de Stop de stress dag.

Iedereen heeft wel eens stress. Ik ook. En dat is helemaal niet erg. Maar te vaak een gejaagd gevoel of werken onder te hoge druk is niet gezond voor je. Stress, overbelasting en de daaruit voortvloeiende gevolgen zoals een burn-out zijn beroepsziekte nummer één. Een derde van de werknemers werkt onder hoge werkdruk. En wie heeft het tegenwoordig niet druk?

Gelukkig kun je zelf veel doen aan het verlagen van je stress en werkdruk. Dat leer je in dit boek Grip op je stress. In 6 hoofdstukken leer je je rust te vinden, meer energie en werkplezier te krijgen en efficiënter te werken.

Ik wens je veel succes!
Met relaxte groet,

Annemiek Tigchelaar

Prijs: €19,95 – 148 pagina’s
Uitgeverij Thema, 2017, ISBN: 9789462720985

Annemiek TigchelaarGrip op je stress