Grip op je stress

Boek Grip op je stress
Iedereen heeft wel eens stress. Ik ook. En dat is helemaal niet erg. Maar te vaak een gejaagd gevoel of werken onder te hoge druk is niet gezond voor je. Stress, overbelasting en de daaruit voortvloeiende gevolgen zoals een burn-out zijn beroepsziekte nummer één. Een derde van de werknemers werkt onder hoge werkdruk. En wie heeft het tegenwoordig niet druk?

Gelukkig kun je zelf veel doen aan het verlagen van je stress en werkdruk. Dat leer je in dit boek Grip op je stress.

  • Met dit werkboek ga je zelf concreet aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen;
  • In 6 hoofdstukken leer je je rust te vinden, meer energie en werkplezier te krijgen;
  • Je leert je werk te organiseren, grenzen aan te geven en je minder druk te maken;
  • En efficiënter te werken.

Ik wens je veel succes!
Met relaxte groet,

Annemiek Tigchelaar

Prijs: €19,95 – 148 pagina’s
Uitgeverij Thema, 2017, ISBN: 9789462720985

Gratis: de werkdrukscan en extra tools

Zelf verder aan de slag met het verlagen van je werkdruk kan met dit gratis e-book. Hierin vind je de werkdrukscan om je werkdruk in kaart te brengen en alle extra tools waarnaar in het boek Grip op je stress wordt verwezen, zoals de dag- en weekplanning, formulieren, deurhanger, onderbrekingen bingo en focus kaartjes.
(Na invullen van je naam en e-mailadres, ontvang je direct het boek.)

Ja, ik wil de werkdrukscan en het toolboek ontvangen

* indicates required

Voor werknemers
Misschien ben je meer toe aan persoonlijke ondersteuning bij het verlagen van je werkdruk? Dat kan! Ik help je graag verder. Neem gerust contact op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Daar zoeken we een aanpak bij die bij je past. Er zijn diverse mogelijkheden. Ik kan je coachen (face to face of per telefoon). Of wat dacht je van een Stop de stress dag?

Voor werkgevers en (HR) Managers
Een efficiënte werkwijze, hoge productiviteit, een effectieve communicatie en samenwerking. Dat willen natuurlijk alle werkgevers voor hun medewerkers. Maar hoe bereik je dit? Ik help mensen in (non)profit bedrijven met het beheersbaarmaken van hun werkdruk, zodat ze efficiënt kunnen werken zonder werkdruk.

Annemiek TigchelaarGrip op je stress