Voor bedrijven

Voor teams en afdelingen
Ik zet me in om teams en afdelingen efficiënt te laten werken. Ik bied inspirerende (online) trainingen en helder advies over:

  • Grip op stress: verlagen van (thuis)werkdruk en verhogen van werklust
  • Grip op tijd: optimalisatie van werkprocessen en (samen)werkcultuur
  • Grip op e-mail: overzicht in informatiestromen en verbeteren e-mailvaardigheden

Download hier gratis de Werkdrukverlager trainingstcatalogus 2020

De (online) trainingen worden aangepast aan de wensen en problemen binnen jouw organisatie. Mijn trainingen kenmerken zich door hun actieve en creatieve aanpak. Tijdens de training worden de deelnemers op meerdere momenten actief aan het werk of aan het denken gezet. Elke deelnemer verlaat de training met concrete stappen om direct toe te passen in de eigen werksituatie.

Voor individuele medewerkers
Ik bied ook (online) coachingstrajecten voor individuele medewerkers. Om efficiënter te werken en blijvend grip te krijgen op stress, tijd en e-mail.

Naast heldere uitleg en adviezen kun je een inspirerende en creatieve aanpak verwachten. Van beelden en bordjes, van spellen en stickers en van keien en kikkers!

Neem contact op voor meer informatie

Minder (thuis)werkdruk, meer werkplezier

Ik leer medewerkers de juiste zaken op het juiste moment te doen. Waarbij een gezonde werkhouding zorgt voor vitaliteit en werkplezier.

Bedrijven verwachten dat iedereen zijn eigen werk kan organiseren. Maar in een wereld waarin alles steeds sneller moet en er steeds meer e-mail (en andere informatie) op ons af komt, lukt het niet iedereen om het overzicht te bewaren. Ik zie mensen omkomen in het werk en ziek worden. Maar liefst 33% van het werk gerelateerde ziekteverzuim wordt veroorzaakt door stress.

Een gezonde medewerker is een productieve medewerker. Een overbelaste medewerker is dat niet. Daarom is het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Zo zorg je voor medewerkers die plezier hebben in hun werk, goed hun werk kunnen doen en efficiënt kunnen (samen)werken. Ik help je hier graag bij. In mijn trainingen en coachingstrajecten zorg ik ervoor dat medewerkers grip krijgen op hun stress, tijd en e-mail. Daarnaast help ik een werkcultuur te creëren, waarbij er op effectieve wijze met werkprocessen, vergaderingen en e-mail wordt omgegaan.

Resultaten
Na een coaching- of trainingstraject daalt het ziekteverzuim en ervaren medewerkers minder stress. Door meer overzicht, het beter stellen van prioriteiten en een verbeterde concentratie worden werkzaamheden sneller en met een betere kwaliteit gerealiseerd. Bovendien zitten medewerkers lekkerder in hun vel en voelen ze zich relaxter en zelfverzekerder!

Investeren in een traject helpt om zieke medewerkers te voorkomen, fouten te reduceren en output te vergroten. Een traject levert je dus uiteindelijk een kostenbesparing op.

Opdrachtgevers
Mijn opdrachtgevers zijn onder meer (grote) bedrijven en Ministeries, instellingen en vele ZZP-ers. Werkdrukverlager heeft trajecten, trainingen en lezingen verzorgd voor diverse bedrijven, instellingen en verenigingen zoals TU Delft, Arcadis, KvK, Yacht en Provincie Zuid-Holland.

AdminVoor bedrijven