Trainingen voor organizers

Training Effectief training geven  8 maart 2018 te Amersfoort

Wil je meer met groepen gaan werken? Dan hoort de vaardigheid om trainingen te geven daar zeker bij. Hierbij helpt het als je weet hoe je je verhaal opbouwt en welke onderdelen je kunt toevoegen om er een lopend geheel van te maken. Zodat mensen jouw training niet snel zullen vergeten en echt overgaan tot actie.

Tijdens de training Effectief training geven voor professional organizers leer je:

 • Een training of workshop geven die boeit van begin tot eind
 • Deelnemers actief laten meedoen en écht iets leren
 • Deelnemers lesstof bieden waarmee ze na de training daadwerkelijk aan de slag gaan
 • Een training ontwerpen die jou energie geeft én een goed effect bereikt bij je deelnemers

Professional organizer op de zakelijke markt
Mijn collega Karen Visser verzorgt op 13 februari 2018 de trainingsdag professional organizer op de zakelijke markt. Doe je mee aan beide trainingsdagen, dan ontvang je 10% korting! Meer informatie vind je hier.

De basis voor deze training is mijn boek Effectief Training Geven.

Aanmeldingen verlopen via de School voor Organizing. Klik hieronder om je aan te melden.

Ik meld me aan

Effectief training geven
Of je nu actief bent op de particuliere markt of zakelijke markt en of je lang professional organizer bent of nog maar kort, dat maakt niet uit. Voor iedereen is het van belang om zichzelf goed te kunnen presenteren en een goede workshop of training neer te kunnen zetten. Hiervoor krijg je in deze training alle benodigde informatie en hulpmiddelen.

Tijdens deze trainingsdag komt aan de orde:

 • Hoe mensen leren en hoe je hun leerresultaat bevordert;
 • Hoe je je voorbereidt op een workshop of training;
 • Aan de hand van welke fasen je een boeiende training of workshop opbouwt;
 • Welke werkvormen je kunt toevoegen voor een actieve workshop of training en hoe je zelf een werkplan uitwerkt.

Wat neem je mee na deze training?
Naast alle tips en tools, neem je enkele praktische zaken mee naar huis:

 • Jouw checklist ter voorbereiding van een training;
 • Een uitgewerkt lesplan voor een workshop of training van ongeveer 3 uur;
 • Een uitgewerkte werkvorm om je training actiever te maken.

Extra: persoonlijke Skypesessie

Wil je graag extra aandacht voor hoe je jouw sprankelende training opzet? Heb je meer ideeën nodig of wil je dat ik verder met je mee denk?

Kies dan voor een aanvullende Skypesessie met mij. Voorafgaand aan de sessie stuur mij al je vragen en het lesplan dat je wilt bespreken. Tijdens de sessie gaan we uitgebreid in op je lesplan, mogelijkheden en verbeterpunten. Deze sessie kost € 75 exclusief BTW en duurt ongeveer een uur.

Interesse? Neem dan nu contact met me op.

Praktische informatie
De trainingsdag vindt plaats in Amersfoort bij Visiom op slechts 2 minuten loopafstand van het centraal station. De dag duurt van 09.30 tot 16.30 uur.

Je investering voor deze trainingsdag is € 300,- excl. 21% btw inclusief alle materialen, koffie/thee en een uitgebreide lunch. Aanmelding en facturatie verloopt via de School voor Organizing, de verdere organisatie van de trainingsdag is in mijn handen.

Volg je hieraan voorafgaand de training Professional Organizer op de zakelijke markt, dan ben je volledig toegerust om de zakelijke markt te betreden. De combikorting is 10%.

De trainingsopzet is gemaakt voor een groep van maximaal 10 personen. Hij gaat door bij een minimumaantal van 6 personen.

Ter voorbereiding van de training ontvang je een intakeformulier, een leerstijlentest en mijn boek Effectief Training Geven (2016, als PDF) vol kennis, praktische tips, voorbeelden en checklists die je helpen je training op te bouwen. Maar bovenal vind je hierin een ruime keuze aan creatieve werkvormen voor een actieve en aantrekkelijke presentatie. In totaal 101 werkvormen met nog eens 60 variaties daarop!

Heb je nog vragen over de training, of wil je overleggen of hij bij je past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

 

Ik meld me aan
Annemiek TigchelaarTrainingen voor organizers