Trainingen

om samen je werkdruk te verlagen

Werken aan je werkdruk

Je werk kunnen organiseren, je e-mail op orde houden of kunnen omgaan met werkdruk zijn voor veel mensen niet gemakkelijk. Heb je het idee dat werkzaamheden efficiënter zouden kunnen worden uitgevoerd of stapelen taken zich op? Zie je door je e-mail je inbox niet meer? Of wordt je belast door een hoge werkdruk?

Werken in deze tijd vraagt veel kennis vaardigheden van je. De trainingstrajecten van Werkdrukverlager bieden hierin uitkomst. Zo zorg je ervoor dat je weer die plezier krijgt in je werk en de boel goed op orde hebt! In mijn trainingen zorg ik ervoor dat medewerkers grip krijgen op hun stress, tijd en e-mail. Daarnaast help ik een werkcultuur te creëren, waarbij er op effectieve wijze met werkprocessen, communicatie en e-mail wordt omgegaan.

Op dit moment worden vele trainingen live online gegeven, maar fysieke trainingen zijn gelukkig weer mogelijk! 

Welke training past bij jou?

Ik zet me in om teams en afdelingen efficiënt te laten werken en bied inspirerende trainingstrajecten over:

  • Grip op je e-mail: overzicht in informatiestromen en verbeteren e-mailvaardigheden
  • Efficiënt (thuis)werken: optimalisatie van werkprocessen, planning en (samen)werkcultuur
  • Grip op je stress: verlagen van (thuis)werkdruk en verhogen van werklust en vitaliteit

Een trainingstraject begint met een startopdracht. De training zelf kan incompany of online worden gegeven. De duur en de inhoud kan worden aangepast aan je wensen en situatie. De training wordt op een (inter)actieve en creatieve manier gegeven, waarbij er veel ruimte is voor jouw persoonlijke inbreng. Je verlaat de training met een (werk)boek) en concrete handvatten om zelf direct toe te passen in je eigen werksituatie.

Trainingen zijn goed te combineren met individuele begeleiding of coaching van de deelnemers.

Boeken bij de training

In mijn trainingen maak ik veel gebruik van mijn boeken:

  • Grip op e-mail leert je in enkele stappen je inbox op orde te krijgen en leert je prettiger te werken met Outlook.
  • Grip op je stress leert je weer rust te krijgen, je werk beter te organiseren en prettiger te werken.

De boeken zijn prachtige naslagwerken voor de deelnemers.

Ontdek en doe mee

In het trainingstraject leer je de juiste zaken op het juiste moment te doen. Door meer overzicht, het beter stellen van prioriteiten en een verbeterde concentratie, kun je efficiënter en effectiever werken. Bovendien draagt een training volgen bij aan je werkplezier, zelfvertrouwen, binding met collega’s en je motivatie. Waar wacht je nog op?

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn ervaring en kennis met je. Welke trainingstraject je ook kiest, we starten altijd met een kennismaking per telefoon. Dat kan gratis en is vrijblijvend. Neem gerust contact op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Dan zoeken we een aanpak bij die bij je past. Heb je nog vragen, of twijfel je nog? Blijf niet rondlopen, maar neem contact op. Ik help je graag!

Annemiek TigchelaarTrainingen