Stop de stress dag

Stop de stress dag in Heerde
Een dag volledig ontstressen met uitzicht op de Veluwe. Een dag voor jezelf om uit de hectiek te stappen en even bij te komen! Maar ook: een dag om je werkdruk aan te pakken.

Ik ontvang je graag in mijn ruime kantoor met dit prachtige uitzicht. Met een beetje geluk worden we afgeleid door langs lopende koeien.

Samen bespreken we je werkdruk, de oorzaak daarvan en wat je er aan kunt doen. Naar wensen maken we je e-mail en agenda op orde, pakken we je uitstelgedrag of perfectionisme aan, oefenen we met grenzen aangeven, enz.
Ik beschik over een groot arsenaal aan mogelijkheden, methoden en technieken om jouw werkdruk te verlagen. We zoeken de juiste puzzelstukjes bij jouw probleem om zo tot een passende en blijvende oplossing te komen.

Je gaat ontstresst en met een hoofd vol goede ideeën om je werkdruk te verlagen naar huis!

Ja, ik wil minder stress en neem contact op

Programma

Je vind het vast fijn om mij voorafgaand aan de Stop de stress-dag wat beter te leren kennen. Daarom maken we eerst telefonisch kennis en spreken we je wensen door.

Op de dag zelf beginnen we met het verder analyseren van jouw problemen en werkstress. Dat doen we oa met behulp van de werkdrukscan. We bespreken ook wat het voor jou zo lastig maakt om stress te verminderen, wat je energie geeft. En we bekijken wat je kunt doen om het minder druk te hebben en vooral om je minder druk te máken.

Ik zorg voor een gezonde lunch. Die kunnen we naar wens op eten tijdens een wandeling langs weilanden en beekjes.

In de middag gaan we meestal aan de slag. Als het kan richten we op je eigen laptop je takenlijst en agenda in. We brengen je e-mail en je planning op orde. Je leert van mij de benodigde tools om handiger te werken en het overzicht te bewaren.
Maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals het oefenen van nee-zeggen of grenzen aangeven. We bepalen het programma samen in overleg.

Na vijf uur persoonlijke training ronden we af met een concreet plan waar je zelf mee verder kunt. Je bedenkt oplossingen om op orde te blijven en de rust te bewaren. Uiteraard krijg je mijn boek Grip op je stress mee naar huis. Zo houd je grip op je stress!

Meer informatie en opties
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik wil meer info of een afspraak maken
Annemiek TigchelaarStop de stress dag