Persoonlijke stress coaching

samen je werkdruk verlagen

Persoonlijke coaching om jouw stress te verminderen

Verlies jij geregeld het overzicht in wat je allemaal moet doen? Pieker je over je werk of heb je het idee dat je door je werk niet meer lekker in je vel zit?  Weet je niet meer waar te beginnen? En geeft dit je een onrustig of machteloos gevoel?

In een coachingstraject gaan we samen aan de slag met manieren om efficiënter te werken en je werkplezier te vergroten. Samen zorgen we voor rust in je hoofd, werk en leven. Daarnaast gaan we aan de slag met het ordenen van je e-mail, taken en agenda. Zodat jij gezond en met veel plezier je werk kunt doen.

Werkdrukverlager biedt je verschillende coachingsmogelijkheden om je stress te verminderen. Lees hieronder meer over persoonlijke stress coaching, professional organizing of Voice Dialogue coaching. En wees gerust: je hoeft niet te kiezen. We maken van een coachingstraject altijd maatwerk waarbij jouw wensen centraal staan.

Ik wil minder stress

Persoonlijke stress coach

Wordt je belast door een hoge werkdruk? Voel je je gestrest of maak je je vaker druk dan je zou willen? En zou je meer grip willen op je werk en je leven? Bij persoonlijke stress coaching gaan we samen aan de slag met de factoren die jou stress geven. Zo kun je een burn-out voorkomen, krijg je weer rust in je hoofd en een betere energiebalans.

Zo verminderen we je werkstress:

 • Krijg inzicht in jouw oorzaken van stress.
 • Leer je energiebalans te herstellen.
 • Ontdek hoe je je minder druk en onrustig kunt voelen.
 • Leer je grenzen aangeven en leer nee zeggen.
 • Verminder je perfectionisme.
 • Verhoog je werkgeluk.

Met persoonlijke stress coaching leer je tools en vaardigheden die bij jou passen om weer lekker in je vel te zitten. Ontdek diverse tips en methodes om te kunnen om gaan met stress en blijvend je werkstress te verminderen.

Bij de stress coaching gebruiken we mijn boek Grip op je stress. Lees hier alvast meer over dit boek en tips om Grip te krijgen op je stress.

Ik wil efficiënter werken en meer overzicht

Professional Organizer

Als professional organizer begeleid ik je naar meer structuur en overzicht, zodat je efficiënter kunt werken. Ik houd van complexe timemanagement vraagstukken. Of je nu geleefd wordt door de hectiek van de dag, duizenden e-mails in je inbox hebt staan, bekend bent met ADHD of dat je moeite hebt met papierloos werken. Samen kijken we naar wat er bij jou past en goed voor jou werkt om slimmer te werken. Maatwerk dus!

We gaan samen aan de slag met:

 • Efficiënter werken.
 • Orde aanbrengen in je e-mail, taken en agenda in Outlook.
 • Leren plannen op een manier die bij jou past.
 • Je concentratie verhogen en om gaan met onderbrekingen.
 • Meer gedaan krijgen met meer flow.
 • Weer regisseur zijn van je eigen tijd.

Ik wil mezelf beter begrijpen en betere keuzes maken

Voice Dialogue coach

Voice Dialogue is een prachtige coachingsmethode die je veel leert over hoe je in elkaar zit. Het kan je inzicht geven in jouw innerlijke stressfactoren en leert je die te managen. Deze inzichten zijn goed bruikbaar in het aanpakken van jouw stress en het verkrijgen van een blijvend resultaat.

Voice Dialogue, ook wel de psychologie van de Ikken genoemd, gaat er vanuit dat je als mens uit meerdere kanten of subpersonen bestaat. Al deze subpersonen hebben hun eigen kijk op de wereld, gewoonten en wil. Je subpersonen zitten als het ware om de beurt aan het stuur om jou te besturen, vaak zonder dat je dat door hebt.

Je Pusher of Perfectionist

Sommige subpersonen zijn vaak sterk ontwikkeld. Zo herken je vast wel je Perfectionist, Pleaser of Pusher, zij kunnen je heel wat stress bezorgen! Het beter (her)kennen en kunnen sturen van deze subpersonen helpt je in het beteugelen van je (werk)stress. We kunnen deze coachingsmethode op speelse en vrijblijvende wijze inzetten.

Informatie & werkwijze

Ga nu aan de slag met het verminderen van stress. Tijdens onze coachingssessies zoeken we de coachingsmethodes die bij jou en jouw probleem passen om zo tot een blijvende oplossing te komen.

Start: we beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek om kennis te maken en je wensen te bespreken. Hier kun je via onderstaande knop direct een afspraak voor inplannen.
In het eerste coachingsgesprek maken we nader kennis en stellen we de coachingsdoelen op.

Duur: samen gaan we meerdere malen 1 à 2 uur aan de slag.

Locatie: incompany, hier op kantoor of online via Zoom of MS Teams.

Naslag: tijdens de coaching ontvang je het boek Grip op je stress, deze gebruik je als naslag of om opdrachten in te maken. Vaak gebruik ik sheets, afbeeldingen, filmpjes of tekeningen tijdens de coaching, uiteraard ontvang je die na elke sessie.

Kosten: de kosten van persoonlijke coaching zijn € 100,- per uur excl BTW, reiskosten en reistijd.

Neem contact met me op via het contactformulier. Of plan via onderstaande knop direct een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek in via Zoom.

Werkzaam in het onderwijs?

Sta je voor de klas en ervaar je een hoge werkdruk? Ontdek wat wij je kunnen bieden!

Werkdrukverlager werkt samen met beeldcoach Mariska Weemaes. Zij observeert je voor de klas en bekijkt daarna samen met jou wat jouw werkdruk veroorzaakt. Hierna kunnen we je coachen in het verlagen van je werkdruk.

Krijg weer grip op je werk. Zodat jij weer met veel plezier en energie voor de klas kunt staan.

Plan nu een afspraak in en stop je stress

Of je nou werknemer, ondernemer of manager bent. Dat maakt niet uit, ik deel graag mijn kennis en ervaring met je, zodat jij fijn en efficiënt kunt werken. We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken.

Neem contact met me op via het contactformulier. Of plan direct een Zoom-afspraak in in mijn agenda, voor een gratis kennismaking of een coachingsgesprek, via onderstaande knop.

Annemiek TigchelaarPersoonlijke stress coaching