Organizer worden?

Professional Organizer worden

Wil je meer weten over het vak van organizer? Of wil je advies of coaching van mij om jouw eigen organizing-bedrijf te starten of uit te bouwen? Ik ben je graag van dienst met advies of coaching. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Zelf ben ik sinds 2004 actief als professional organizer en lid van de NBPO. Sinds 2012 ben ik één van de trainers van de Basistraining van de NBPO.

De Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) biedt informatie aan iedereen die overweegt organizer te worden. Er zijn jaarlijks twee informatiebijeenkomsten en viermaal per jaar wordt de Basistraining gegeven voor startende organizers.

Professional Organizer

Professional organizers zijn specialisten in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Een uitgebreide beroepsomschrijving kun je hier lezen en eventueel downloaden

Hoe kun je de tijd zo benutten, dat je aan de wezenlijke zaken toekomt en je niet gehaast voelt? Hoe kunt je je spullen of informatie zo beheren, dat je alles snel kunt vinden met een gevoel van overzicht en controle? De professional organizer zorgt voor een antwoord op deze vragen.

Het resultaat van professional organizing is concreet: een opgeruimd bureau zonder stapels papier, een goed werkende agenda en een vlotte afhandeling van taken, post of e-mail.

Professional organizers dragen hun kennis en vaardigheden over en zorgen voor een blijvende gedragsverandering.

Annemiek TigchelaarOrganizer worden