Gratis werkdrukscan

test de oorzaken van je werkdruk

Breng jouw werkdruk in kaart

De werkdruk die jij ervaart in je werk wordt beïnvloed door vele aspecten. Het heeft niet alleen te maken met jouw werkzaamheden, maar ook met de omgeving waarin je werkt en met jouw eigen vaardigheden en persoonlijkheid. De stellingen in de Werkdrukverlager werkdrukscan gaan over je bedrijf, functie en persoon. Maak de scan en ontdek de factoren die van invloed zijn op je werkdruk en stress. Zodat jij gericht je werkdruk kunt aanpakken!

Ja, ik wil de werkdrukscan

Hierbij meld ik me aan en ontvang ik ongeveer 3x per jaar de nieuwsbrief.

Gratis extra: e-book Grip op je stress tools

Meld je je nu aan voor mijn nieuwsbrief dan ontvang je niet alleen de werkdrukscan, maar het gehele e-boekje met Grip op je stress tools. Dit boekje bevat extra tools die horen bij het boek Grip op je stress, zoals een dagplanning en focuskaartjes.

Wees niet bang dat ik je overstelp met nieuwsbrieven; ik stuur je ongeveer driemaal per jaar een e-mail met mijn laatste blogs, nieuws en aanbiedingen. Bovendien ga ik zorgvuldig met je gegevens om.

Meld je nu aan


Vul hier je e-mailadres in. Je ontvangt dan direct een e-mail en nadat je op de bevestiging hebt geklikt, ontvang je direct gratis de werkdrukscan en het e-boek Grip op je stress tools. Daarna ontvang je ongeveer 3x per jaar mijn nieuwsbrief.

Liever persoonlijk contact

 

Heb je vragen of zorgen over jouw werkdruk? Zoek je persoonlijk advies of begeleiding om efficiënter en prettiger te werken? Of wil je eens sparren over bijvoorbeeld het verhogen van werkgeluk? Neem dan gerust contact op. Een kennismaking per telefoon kan altijd en is gratis en vrijblijvend. Heb je nog vragen, of twijfel je nog? Blijf niet rondlopen, maar neem nu contact op.

Annemiek TigchelaarGratis werkdrukscan