Gratis voor jou!

handige tools & downloads

Het Relaxed Thuiswerken Doe-Boek

Cadeau voor jou: download hier je gratis Relaxed Thuiswerken Doe-Boek

Het valt zeker niet mee. Thuiswerken, kinderen begeleiden, misschien zorgen voor anderen en tegelijkertijd zelf ook gezond blijven. Het is een ingewikkelde, soms verwarrende en zeker spannende tijd. Met dit Relaxed Thuiswerken Doe-Boek wil ik je enkele opties geven om het thuiswerken wat luchtiger en meer ontspannen te maken. Tips om efficiënt thuis te werken zijn er genoeg, die vind je hier niet. Middelen om het thuiswerken leuker te maken wel. De meeste input voor dit boekje komt uit mijn boek Grip op je stress (uitgeverij Thema, 2017-2021).

Wil je meer weten over hoe je je werkplezier vergroot, hoe je efficiënter kunt thuiswerken of hoe je zorgt voor vitale medewerkers? Kijk dan bijvoorbeeld op mijn webpagina’s over coaching of training. Of neem gerust contact met me op, ik help je graag.

Gratis werkdrukscan & toolboek Grip op je stress

Zelf verder aan de slag met het verlagen van je werkdruk kan met dit gratis e-book. Hierin vind je de werkdrukscan om je werkdruk in kaart te brengen en extra tools om je werkdruk te verlagen. Vul hier je e-mailadres in. Je ontvangt dan direct een e-mail en nadat je op de bevestiging hebt geklikt, ontvang je direct gratis de werkdrukscan en het e-boek Grip op je stress tools. Daarna ontvang je ongeveer 3x per jaar mijn nieuwsbrief.

Annemiek TigchelaarGratis voor jou!