Blogs

Inspiratie voor grip op je tijd stress en e-mail

10 jaar mijn boek Stop de stapels!

Het is al 10 jaar geleden dat mijn eerste boek Stop de stapels uitkwam. Ik was destijds zo blij dat ik een uitgever had gevonden en dat we er samen een mooi boek van wisten te maken. Apetrots was ik op de verschijning van mijn eerste boek. En nu, 10 jaar later terugkijkend, ben ik dat nog steeds.

Tegelijkertijd merk ik hoe veel er is veranderd in die jaren. Er is steeds minder post en papier om ons heen. De papieren stapels zijn bij de meeste mensen veranderd in digitale stapels, vandaar dat mijn tweede boek over e-mail ging (zie Grip op je e-mail). In dit eerste boek gaf ik al de tip om je bankafschriften digitaal te gaan ontvangen, nu de gewoonste zaak van de wereld. En wat dacht je van deze tip: ‘Gebruik de online gouden gids en telefoonboek. De papieren exemplaren kunnen dan weg’! šŸ˜‰

Toch lees ik met plezier nog door mijn eigen boek. De tips over het samen voeren van een administratie, het opbergen van je recepten of tips voor scholieren om hun studiespullen te ordenen zijn nog altijd handig. Ook erg handig vond ik alle bijlagen die ik had verzonnen en die je kunt gebruiken om allerlei zaken in je administratie te ordenen. Je kunt ze hier gratis downloaden. Veel tips zijn nou eenmaal tijdloos, zoals deze tips om je stapels te stoppen:

Wil je een nader inkijkje in het boek Stop de stapels? Bekijk dan deze gratis miniversie. En het boek is nog altijd te koop bij bol.com, tegen gereduceerd tarief. Veel leesplezier en succes met je stapels!

Door Annemiek Tigchelaar

Deel dit bericht:
Annemiek Tigchelaar10 jaar mijn boek Stop de stapels!