Alsjeblieft!

jouw werkdrukscan & toolbook

Download hier je gratis Werkdrukscan

 

Deze werkdrukscan geeft je inzicht in de factoren die van invloed zijn op jouw werkdruk. Het kijkt daarbij naar jouw werkomgeving, je functie en naar jouw persoonlijkheid. Na het invullen van de scan zie je direct welke factoren de grootste invloed hebben.

Probeer je werkdruk altijd bespreekbaar te maken met je collega’s of leidinggevenden en onderzoek hoe je het samen aan kunt pakken. Heb je advies of caoching nodig? Ik help je graag. In mijn coachingstrajecten gaan we samen aan de slag met manieren om efficiënter te werken en je werkplezier te vergroten. Zodat jij grip krijgt op je e-mail, tijd en stress.

Download hier je e-book Grip op je stress tools

 

Dit e-book hoort bij het boek Grip op je stress, het boek om zelf aan de slag te gaan met het verlagen van je werkdruk. Het bevat de extra tools en opgaven waarnaar in het boek wordt verwezen, zoals de dag- en weekplanning, formulieren, deurhanger, onderbrekingen bingo en focus kaartjes. Heel veel plezier met dit e-book!

Mocht je het boek Grip op je stress nog hebben, bestel het dan nu.

Prijs: €19,95 – 148 pagina’s
Uitgeverij Thema, 2017-2021, ISBN: 9789462720985

Extra cadeau: download hier je gratis Relaxed Thuiswerken Doe-Boek

 

Het valt zeker niet mee. Thuiswerken, kinderen begeleiden, misschien zorgen voor anderen en tegelijkertijd zelf ook gezond blijven. Het is een ingewikkelde, soms verwarrende en zeker spannende tijd. Met dit Relaxed Thuiswerken Doe-Boek wil ik je enkele opties geven om het thuiswerken wat luchtiger en meer ontspannen te maken. Tips om efficiënt thuis te werken zijn er genoeg, die vind je hier niet. Middelen om het thuiswerken leuker te maken wel.

De meeste input voor dit boekje komt uit mijn boek Grip op je stress (uitgeverij Thema, 2017-2021).

Persoonlijke coaching om jouw stress te verminderen

 

Verlies jij geregeld het overzicht in wat je allemaal moet doen? Pieker je over je werk of heb je het idee dat je door je werk niet meer lekker in je vel zit?  Weet je niet meer waar te beginnen? En geeft dit je een onrustig of machteloos gevoel?

Werkdrukverlager biedt je verschillende coachingsmogelijkheden om je stress te verminderen In een coachingstraject gaan we samen aan de slag met manieren om efficiënter te werken en je werkplezier te vergroten. Samen zorgen we voor rust in je hoofd, werk en leven. Daarnaast gaan we aan de slag met het ordenen van je e-mail, taken en agenda. Zodat jij gezond en met veel plezier je werk kunt doen.

Meer weten? Kijk dan op mijn webpagina’s over coaching.

Annemiek TigchelaarAlsjeblieft!