Persoonlijke coaching

Jij en je werkdruk

De tijd lijkt steeds sneller te vliegen. De dag is voorbij voordat je het weet en je takenlijst lijkt alleen maar langer geworden. Verlies jij geregeld het overzicht in wat je allemaal moet doen? Weet je niet meer waar te beginnen? En geeft dit je een onrustig of machteloos gevoel?

Samen met jou pak ik je werkdruk op twee fronten aan:

  1. Vanuit jouzelf en de stress in jouw hoofd. Ik bied je inspiratie om anders naar je werk te kijken en grip te krijgen op je stress. Ik coach je in persoonlijke effectiviteit: hiermee leer je je gedrag en communicatie zo in te zetten, dat je met meer plezier je werk kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan meer assertiviteit, keuzes kunnen maken, minder perfectionistisch, los kunnen laten of je grenzen kunnen bewaken.
  2. Vanuit jouw werk en de stapels die op je liggen te wachten. Met praktische tips en tools leer je overzicht in je tijd en taken aan te brengen. Je leert ook beter te prioriteren en te plannen. Hiermee krijg je je grip op je tijd en e-mail terug.

Werkwijze

Neem gerust contact op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Daar zoeken we een aanpak bij die bij je past. Ik help je graag!

In een (online) coachingstraject gaan we samen enkele malen een paar uur aan de slag. Dit kan zowel online, bij mij op kantoor in Heerde, als bij jou in-company op je werkplek. De aanpak varieert van goede gesprekken en praktische uitleg tot daadwerkelijk aan de slag gaan met het ordenen van je stapels of e-mail.
Ik beschik over een groot arsenaal aan mogelijkheden, methoden en technieken om jouw werkdruk te verlagen. We zoeken de juiste puzzelstukjes bij jouw probleem om zo tot een passende en blijvende oplossing te komen.

Coachingsgesprekken via telefoon, Zoom of Skype zijn mogelijk.

AdminPersoonlijke coaching