Grip op je e-mail

= grip op je werk

Help! Ik verzuip in mijn e-mail!

Zit jij geregeld zuchtend achter je e-mail? Vind jij ook dat e-mail je te veel tijd kost of heb je het gevoel te weinig aan je echte werk toe te komen? Zie jij door alle e-mail het bos niet meer?

Al vele jaren begeleid ik mensen in hoe ze handiger kunnen werken met e-mail. Zo leer ik je overzicht krijgen in wat je allemaal moet doen, prioriteiten stellen en beter plannen. Zodat jij efficiënter kunt werken zonder werkdruk.

Ik heb in al die jaren gezien dat e-mail een complex verhaal is. Het gaat niet alleen om het verwerken van ál die berichten, maar ook om de onrust die dat veroorzaakt en het overzicht dat je hierdoor verliest. Dat komt vaak door onwetendheid. Over hoe je handiger met Outlook kunt werken, waar je berichten of documenten moet archiveren of wie je nou eigenlijk waarover moet informeren.

Ik ga graag samen met jou aan de slag om je te helpen weer grip te krijgen op jouw e-mail!

Gratis voor jou:
E-book Minder E-mail!
– Deze sneltoetsen standaard laat je nog sneller met e-mail werken.

Boek Grip op je e-mail = grip op je werk

Nadat ik honderden mensen had zien worstelen met hun e-mail, schreef ik het boek Grip op je e-mail = grip op je werk (Uitgeverij Thema 2013, 2e druk 2016). Het leidt je in vier stappen naar een lege inbox en naar een helder overzicht van je taken. Daarnaast lees je acht gouden grepen om grip op je e-mail te houden en effectiever te werken. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar vooral ontspanning in je werkhouding.

Prijs: €12,95
Uitgeverij Thema (ISBN 978 90 5871 619 4)
 (gemakkelijk via bol.com)

E-mailloze Vrijdag

De laatste vrijdag van november is E-mailloze Vrijdag. Op deze dag staan we stil bij de grote hoeveelheid e-mailberichten die we per dag ontvangen en versturen (182.000.000.000 berichten wereldwijd per dag!). En vooral bij hoe dat handiger kan.

Zit jij geregeld zuchtend achter je e-mail? Vind jij ook dat e-mail je te veel tijd kost of heb je het gevoel te weinig aan je echte werk toe te komen? Zie jij door alle e-mail het bos niet meer? Of voel je stress bij het zien van al die binnenstromende berichten?

Dan is E-mailloze Vrijdag een passende uitdaging voor jou!

Mappen ordenen

Regels instellen

Van e-mail naar taak

AdminGrip op je e-mail